http://jobbressurs.no/ – jobbportal


Har du høyere utdanning og nedsatt funksjonsevne? Bli trainee i staten!

Fins det noen stillinger du tenker kunne passe i oversikten, mail til petter@doveforbundet.no

Regjeringen.no 2015-2016

Traineeprogrammet for personer med høyere utdanning og nedsatt funksjonsevne er en del av statens arbeidsgiverpolitiske satsning på mangfold og inkludering i statlige virksomheter. Målet er at statens ansatte skal speile mangfoldet i befolkningen. Se hovedannonsen for programmet:  www.regjeringen.no/trainee Traineeprogrammet er et tilbud for deg med høyere utdanning og nedsatt funksjonsevne som ønsker å få arbeidserfaring fra forvaltningen. For å komme med i traineeprogrammet søker du på en eller flere av stillingene som tilbys. 

Fra. Regjeringen.no

Lørenskog Kommune. Lørenskog kommune starter opp en traineeordning for personer med nedsatt funksjonsevne fra høsten 2015. Ordningen er for deg som har relevant utdanning, samt nedsatt funksjonsevne, og som ønsker å jobbe i en kommune for å få arbeidserfaring.

Se her for mer informasjon Trainee – saksbehandler 100% stilling



Oslo Kommune Bystyret i Oslo kommune har en trainee-ordning for mennesker med funksjonsnedsettelse. Flere virksomheter deltar med spennende stillinger i flere deler av Oslo kommune. Det er ulike typer stillinger og varierende krav til utdanningsbakgrunn. Til sammen er det seks virksomheter som deltar med syv stillinger. Det er både vikariater, faste og midlertidige stillinger.

Oslo kommune har utlyst følgende nye stillinger;

oppdateres fortløpende

Oslo_kommune-logo-288x167 Ledige stillinger i Norge og internasjonalt

International job announcements

Oversikt over internasjonale jobbmuligheter sendt fra WFD eller EUDY

Søknad: the World Federation of the Deaf (WFD) for the postion ‘WFD Project Officer for the Maghreb Region’. Søknadsfrist, 23.desember kl.17.00. Jobbbeskrivelse:WFD Project Coordinator.pdf